Миколаївський академічний художній драматичний театр

Захід на підтримку військовополонених, безвісти зниклих та їх сімей «Повертайся живим!»

11.01.2023

Захід

на підтримку військовополонених, безвісти зниклих та їх сімей

«Повертайся живим!»

 

У приміщенні нашого театру 11 січня відбувся захід на підтримку військовополонених, безвісти зниклих та їх сімей «Повертайся живим». Наші захисники, сильні, мужні, відчайдушні у боротьбі з ворогом, які потрапили у скрутні обставини воєнного часу гідні того, щоб різними засобами, зокрема – художніми, нагадувати суспільству про існування проблеми військовополонених та безвісти зниклих.

Захід пройшов за ініціативи дружин і матерів військовополонених та безвісті зниклих за підтримки Благодійного фонду «Індиго» та МАХДТ. До присутніх зі сцени зверталися організатори  заходу Юлія Філімон і Альона Катран, радник уповноваженої особи координаційного штабу з питань поводження з військовополоненими на Півдні України Олеся Міщенко, радник начальника Миколаївської обласної військової адміністрації Ольга Малярчук.

Програма складалася з виступів відомих миколаївських артистів, серед яких – заслужений артист України Олександр Сичов, Іван Носик, Ольга Сторожук, Наталя Сиротюк та інші. Зірки українського шоу-бізнесу Кола, Тарабарова, Ольга Сумська звернулися до присутніх у відеоформаті. Режисером програми виступив директор-художній керівник театру Артем Свистун, заслужений діяч мистецтв України. Провела захід артистка театру Марина Васильєва, вона ж є авторкою сценарію. Особливістю програми стали виступи дружин і матерів військовополонених, безвісти зниклих. Вони звернулися до своїх рідних зі сцени поетичною творчістю. У межах заходу була представлена виставка акварельних портретів захисників України, створена з акварельних робіт дружини військовополоненого Юлії Кускової.

Колектив театру щиро бажає усім захисникам України повернутися додому живими і неушкодженими!

 

 

 

Календар

березень 2024

Пн

Вт

Ср

Чт

Пт

Сб

Нд

Останні новини