Миколаївський академічний художній драматичний театр

«Кароль» та ProEnglish Theatre: що очікує глядача у Миколаївському драмтеатрі

08.01.2023

Миколаївський академічний художній драматичний театр підготував для своїх глядачів у січні як прем’єри, так вже знайомі гостям вистави.

Про це СВІДОК.info розповів директор-художній керівник театру Артем Свистун.

«Вже наступив 2023 рік. Це рік перемоги над рашизмом. Театр продовжує цикл святкових заходів та різдвяних вечорів. Серед них «Різдвяний вертеп», «Вечорниці у Кайдашів» Запрошуємо до нас приємно провести час!», – підкреслив він.

Окрім цього для справжніх поціновувачів театру готуються прем’єри –глядачі зможуть побачити вистави «Кароль» и «Емігранти».

«Щодо вистави «Кароль» – вона буде за пьесою Славоміра Мрожека. Режисера з Києва Дмитро Курілов зробить новий поштовх на нашій «Сцені в укритті». Сподіваюся, що це стане дуже символічною виставою. «В житті кожного з нас може бути поруч Кароль»,  – підкреслив Артем Свистун.

Нещодавно вперше з початку війни театральна трупа Миколаївського драмтеатру вирушила у всеукраїнські гастролі. Наразі до театру теж завітають гості – у день закоханих до Миколаєва прибуде ProEnglish Theatre.

«Хочу подякувати нашим захисникам, які наразі боронять нашу свободу на передовій. Вони наближають нашу перемогу – ми маємо про це пам’ятати!».

Наостанок Артем Свитун акцентував: життя у театрі не зупиняється. Незабаром театралів також порадують новими виставами у форматі «сцена на сцені».

Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу за посиланням

Календар

березень 2024

Пн

Вт

Ср

Чт

Пт

Сб

Нд

Останні новини