Миколаївський академічний художній драматичний театр

В Чорноморку – з музично-просвітницькою лекцією!

27.11.2018

В Чорноморку – з музично-просвітницькою лекцією!
Колектив Миколаївського академічного художнього російського драматичного театру продовжує гастрольне турне по області з військово-патріотичною програмою – музично-просвітницькою лекцією до Дня Збройних Сил України «Воїни України: від пращурів до героїв сьогодення».
У с.Чорноморка Очаківського р-ну колектив побував 23 листопада. Серед глядачів, яких запросили на захід, була як школярська молодь, так і військові – українські і американські. Військово-патріотичні пісні прозвучали у виконанні артистів театру Анастасії Мезенцевої, Олександра Лукіна, Анни Лебідь, Дениса Місанчука, Олексія Погребного. Ведучі Марина Васильєва і Максим Подгайко розповіли присутнім про героїв країни, які боролися за її свободу і незалежність в різні періоди її історії.
Слід відзначити, що більшість представлених музичних композицій була виконана артистами під супровід військового оркестру окремої артилерійської бригади ім. Олексія Алмазова (начальник військового оркестру – військовий диригент капітан-лейтенант Віталій Мацюк).
Після завершення сценічного дійства зі сцени виступив голова Чорноморської сільської ради Дмитренко Андрій Анатолійович. Він подякував артистам за чудовий виступ і підкреслив безперечну значущість для суспільства військово-патріотичних заходів театралізованого формату.
3 і 4 листопада покази музично-просвітницької лекції до Дня Збройних Сил України «Воїни України: від пращурів до героїв сьогодення» відбудуться у Вознесенську та Первомайську.
Фото люб’язно надані Юрієм Севастьяновим.

Календар

березень 2024

Пн

Вт

Ср

Чт

Пт

Сб

Нд

Останні новини