Миколаївський академічний художній драматичний театр

Шановні колеги з Херсону! Любі наші друзі!

15.05.2022

Шановні колеги з Херсону! Любі наші друзі!
У ці скрутні для життя і творчості дні дозвольте висловити вам щиру підтримку від адміністрації і всього колективу Миколаївського академічного художнього драматичного театру.
Ми знаємо херсонців як патріотів України, рідного краю, свого народу. Ми розуміємо, яка тяжка доля дісталася кожному з вас – жити в окупації, терпіти нелюдів на своїй землі… Чекайте, Перемога з кожним днем все ближче! Ми віримо у силу вашого духу, у незламність. Ми знаємо, що захисники і захисниці зі Збройних Сил України роблять все можливе, щоб прискорити Перемогу, вигнати російських фашистів з України, щоб мир і спокій прийшли у кожен дім.
Ми з вами, колеги! Ми переймаємося вашими проблемами. Ми завжди готові простягнути руку допомоги! Будемо щасливі, якщо зможемо бути вам корисними у будь-яких питаннях!
У нас із вами багато спільних планів і мрій, проєкти, що були розпочаті, налагоджені дружні відносини. Щиро сподіваємося, що продовження спільної творчої праці відновиться найближчим часом! Тримайтеся! Херсон і Миколаїв – це Україна!

З повагою
адміністрація та колектив Миколаївського академічного
художнього драматичного театру

Календар

березень 2024

Пн

Вт

Ср

Чт

Пт

Сб

Нд

Останні новини