Миколаївський академічний художній драматичний театр

День 3.

04.10.2021

XII Відкритий театральний фестиваль-конкурс “НОМО LUDENS” (людина, що грає).

День 3.

 

Третій фестивальний день подарував нашому глядачеві прем’єрний показ вистави “Серце навпіл” від Одеського академічного українського драматичного театру ім. В. Василька. Режисер – заслужений артист України Олексій Гнатовський. Вистава-одкровення, що створена за двома новелами Марії Матіос потрапила у саме серце кожного з присутніх. Неймовірна постановка та неперевершена гра артистів пробирає аж до мурах по тілу, емоції переповнювали.

 

Часом пізніше відбулась вистава “Медея” Еврипіда від Театру Анікщяйського культурного центру з Литви. Режисер – Jonas Buziliauskas. Трагічна історія про Медею, дочку короля Колхіди, яка вбила своїх дітей і вбила себе, щоб помститися своєму чоловікові Ясону дуже вражає. Грецькі міфи багаті на опис неабияких героїв і Медея входить в число важливих жіночих образів міфології. Світу відомі декілька міфів про неї. Але постановка литовського театру змогла показати, як душу людини можуть розтерзати пристрасті до такої міри, що від цього руйнується її людська особистість

 

Наприкінці вистав всі творчі колективи було нагороджено ДИПЛОМАМИ лауреатів XII Відкритого театрального фестивалю-конкурсу “Homo ludens”. Щиро дякуємо за участь, за неймовірні враження і бажаємо творчих успіхів!

Календар

березень 2024

Пн

Вт

Ср

Чт

Пт

Сб

Нд

Останні новини